Havrommet

Infomøte MULIGHETER I HAVROMMET 21. januar

GCE Subsea, Maritim Forening Sogn og Fjordane, Norsk Petroleumsforening avd. Sogn og Fjordane og linjeforeninga In Fundo inviterer til informasjonsmøte.

Havet og kysten utenfor Sogn og Fjordane åpner for nye muligheter ved bruk av teknologi på tvers av bransjer. Informasjonsmøtet skal gi ny innsikt og øke interessen for fremtidsrettede aktiviteter i havrommet.

Tid: Torsdag 21. januar 2016, 18:45 – 21:00
Sted: Auditoriet, Flora vidaregåande skule, Professor Gjelsvikveg, 6900 Florø

Vi setter fokus på nye muligheter i havrommet; subsea mining, miljøovervåking, offshore vind, offshore havbruk, tidevannskraft, biologisk kartlegging m.m. Norge er verdensledende på subseateknologi. Kobling av denne teknologien og kompetansen mot offshore, maritim og marine næringer skaper grunnlag for innovasjon og økt verdiskaping. Vi ønsker å gi både næringsliv og ungdom i Florø og Sogn og Fjordane fortrinn ved å tilby innsikt i mulighetene.

Arrangementet er åpent for alle interesserte. Servering av mat og drikke. Gratis adgang. Mer informasjon på http://www.gcesubsea.no/event/1143
Obligatorisk påmelding etter først til mølla-prinsippet.

Gå direkte til påmeldingsskjema

Arrangører: GCE Subsea, Maritim Forening Sogn og Fjordane, Norsk Petroleumsforening avd. Sogn og Fjordane, linjeforeninga In Fundo.

For meir infor kontakt:

Trond Strømgren
Subsea Innovator

E-mail: trond.stromgren@gcesubsea.no
Phone: +47 402 98 729