Florø Fotball

Leverandørkonferanse Florø Fotball 22. sept.

Florø Fotball topper tabellen 🙂

Florø Fotball har som målsetting om å minimum etablere seg i toppen av nivå 3 i norsk fotball, og bli en regionsklubb for kysten av Sogn og Fjordane. For å kunne konkurrere med andre klubber på Vestlandet, må klubben inngå et tettere samarbeid med næringslivet slik at rammebetingelsene for å nå målsettingen er tilstede.

Florø Fotball ønsker å skape en møteplass for næringslivet, med målsetting om at dette skal bli en viktig dag for samling av bedrifter i Florø, samt legge til rette for en mer fokusert og kontinuerlig oppfølging av det lokale næringsliv.

Leverandørkonferansen er ment også som et forum der bedriftene kan presentere seg selv, knytte kontakter og på den måten selge sine varer og tjenester til mulige nye kunder.

Sportslig sett går det jo veldig bra , men vi har en vei å gå når det gjelder sponsorer , markedsføring osv.

Vi håper at ditt firma kan være med oss denne dagen , inviter gjerne kunder , send mailen til underlevrandører av dere som dette kan være relevant for.

Dette koster 850,- pr pers og inkluderer : Transport til Bedriftsbesøk / omvisning hos Westcon v/plassjef Mikael Johansen , servering av kaffe , te og lett lunsj, foredrag, middag/tapas ink 2 glass drikke.Underholdning /kåseri ved Knut Magnussen.

Påmelding til : Roy Olav Austbø, roy@niprox.no  tlf. +47 97527766

Last ned PDF av fullstendig program her